Posted on

A társasjáték hatásai

Társasjáték ajánló felnőtteknek

A társasjáték hatásai: 3+3 kifejezetten a felnőtt-társasoknak köszönhető pozitívum

Játszani jó, játékkal fejlesztjük a gondolkodásunkat, és közben még remekül szórakozunk. Ezt mindenki tudja. Azt is, hogy nincs ez másként a társasjátékok esetében sem. Nézzük a társasjáték hatásai miben segíthetnek bennünket.

A társasjáték hatásai – előítélet- és közhelymentesen

De mi a helyzet az erotikus, kifejezetten felnőtteknek szóló társasjátékokkal? Sokan – akik még soha nem próbálták, és nem is akarnák kipróbálni – azt gondolják, annak aztán pozitív hatása egyáltalán nincsen. Semmi másra nem jó az, mint hogy egyesek kiéljék (perverz és kéjenc) vágyaikat. Ennek pedig egyéb hatása nem lehet, mint hogy még erősebben vágyjanak élvhajhász élvezetekre.

Szerencsére vagyunk egy páran – egyre többen – akik ennél egy kicsit nyitottabb gondolkodással közelítjük meg ezt a kérdést (is). Mert az az igazság, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy ha jól használják, az erotikus társasjátékoknak kifejezetten jó hatásai lehetnek. Jó hatással lehetnek ránk, önmagunk jobb megismerésére, de a párkapcsolatunkra, közös együttléteinkre, és ezáltal mindkettőnk életminőségére. Nézzük, melyek ezek a pozitív hatások, amelyek túlmutatnak azokon a nyilvánvaló tényeken, hogy szórakoztatóak és pallérozzák az elmét.

Hancúr párbaj társasjáték
Társasjáték ajánló felnőtteknek

A társasjáték hatásai személyiségünkre

Sokan még kedvesük előtt sem tudnak igazán fesztelenül megnyílni. Ez sokszor okozhat kellemetlenségeket saját maguknak, de a kapcsolatuknak sem tesz igazán jót. A jó felnőtt társasjáték több szempontból is kedvező hatással lehet személyiségünkre, önértékelésünkre.

  1. segít abban, hogy jobban tisztába kerüljünk saját titkos vágyainkkal;
  2. megkönnyíti azt, hogy ezeket a vágyainkat megfogalmazzuk, kimutassuk a párunknak is;
  3. ezáltal a gátlásainkat is csökkenti.

Ha pedig mindezek megvannak, már egyenes út vezet a felszabadító érzésig. Annak felismeréséig, hogy a testünk a miénk, és azért van, hogy élvezzük vele a létet.

A felnőtt társasok hatásai kapcsolatainkra

Talán nem is igen szükséges hangsúlyozni, hogy egy egészséges önbizalommal rendelkező ember, legyen férfi vagy nő, mennyivel könnyebben boldogul világunkban. Ha magadat el tudod fogadni, mások is sokkal könnyebben elfogadnak.

Segít új kapcsolatokat kialakítani, és segít abban, hogy a meglévő kapcsolatunk jobbá váljék. A jó erotikus társasjáték ugyanis nemcsak abban segít, hogy megismerd, melyek a párod titkos, ki nem mondott vágyai. Nemcsak magadat ismered meg mélyebben, de kedvesedet is. Ezáltal pedig

  1. az intimitás világa kinyílik, a lehetőségek megsokszorozódnak, kreativitásotok szárnyra kap;
  2. nemcsak kikapcsol, nemcsak a testi szükségleteitek kielégítésében segít, de érzelmileg is feltölt;
  3. a közös élmények pedig bensőségesebbé teszik az együttlétet, ami egyúttal szorosabbá teszi kapcsolatotokat, és erősíti az összetartozás érzését.

Sokan drága pénzeket áldoznak azért, hogy az ilyen jellegű problémáikat csökkentsék. Mások – például ti – sokkal egyszerűbben oldják meg a kérdést. Például kihasználják a felnőttek számára kifejlesztett társasjátékok jótékony hatásait. Ha pedig netán kétségeid lennének, itt a lehetőség, hogy tegyél egy próbát!