Posted on

Hancúr Párbaj társasjáték játékszabály

Hancúr párbaj társasjáték

A Hancúr Párbaj erotikus társas játékszabályát senki sem fogja elveszíteni, pedig ugyebár az izgalom hevében ez könnyen előfordulhatna. Ezért inkább belenyomtatták a doboz belsejébe a játékszabályt, szóval mindig kéznél lesz.

Ez egy olyan egyszerű, mégis nagyszerű játékszabály, mely annyira adja magát, hogy nem is kellett bő lére ereszteni. Könnyen belefért a doboztető belsejébe. Az ikonok is olyan egyértelműek, hogy akár magyarázatra sem lenne szükség, de még az is benne van a leírásban.

Hancúr Párbaj társasjáték doboz tartalma

Ehhez a huncut társasjátékhoz a doboz tartalmán kívül nem kell sok minden a két játékoson kívül. De a maximális élvezethez ajánlott hangulatos világítást teremteni romantikus háttérzenével, ízlés szerint borral, vagy pezsgővel készülni. Plusz finom gyümölcs: szexi eper vagy szőlő, valamint masszázs olaj vagy testápoló is jól jön majd a feladatokhoz.

Két dögös bábu, egy játéktábla, női, férfi és közös feladatkártyák, dobókocka illetve egy homokóra a játék tartozékai.

Hancúr párbaj társasjáték

Hancúr Párbaj játék célja

Már az alcím is elárulja a játék célját: Ki megy el a végén? Azaz ez egy édes kín, egy versenyfutás egymással, ki ér előbb az utolsó mezőre a táblán, melyet úgy neveznek: Jöhet az orgazmus! Addig pedig az érzékek kihegyezve, szenvedély garantált. De jaj annak, aki a „Jöhet az orgazmus” mező előtt mégis elengedi magát, mert ő pórul jár. Éspedig a párja szexuális kívánságait kell egy napig teljesítenie. Egyszóval ez nem egy versengő játék, a cél itt semmi más, csak a puszta élvezet.

Hancúr Párbaj társasjáték menete

A rajzolt figurákat a start mezőre helyezve indul a játék, aki nagyobbat dobott a dobókockával, az kezd. A játéktáblán dobásokkal halad a pár felváltva és a mezők jelzései, az ikonok szerint pedig teljesíteni kell a feladatokat. A legtöbb mezőn kártyát kell húzni, és a szép, rajzos, zónánként különböző színű kártyák képpel és szöveggel írják le, mi a teendő.

A játékpálya három részből áll:

  • Csábítás Zónája
  • Vágy Zónája 
  • Hancúr Zónája.

Csábítás Zóna

A Csábítás Zónában kezd a pár, ahol még felöltözve buja és vicces feladatokkal hangolódnak egymásra. Itt kiskifliben összebujnak nadrágon, illetve a blúzon keresztül egymást izgatják. Incselkedő szájból szájba történő gyümölcsetetéses feladatokon keresztül visszarepül a pár a tiniszerelmek időszakába, amikor még az előjáték volt maga a mennyország. A Csábítás Zóna addig tart, amíg mindketten elérik a Türelem mezőt.

Vágy Zóna

Aki először érte el a Türelem mezőt, az levetkőzteti partnerét és kezdheti elsőként a dobást a Vágy Zónájában. Itt már a feladatok csak addig élvezhetőek, amíg a homokóra engedi, nehogy valaki elveszítse túl hamar az önuralmát.

A Vágy Zónában már forró a hangulat, melyről olyan feladatok gondoskodnak, mint pl.: erotikus öltánc, erotikus masszázsfajták, izgató helyzetek. Ha a fehérnemű nem lenne a játékosokon, hamar itt véget is érne a játék.

Hancúr Zóna

De a fehérneműt csak akkor vehetik le, ha Hancúr Zónába értek, ahol is mindketten meztelenre vetkőznek és már csak közös kártyák vannak. A Hancúr Zónában a pár mindkét tagjának aktívan részt kell venni a hancúrozós feladatokban. Ezek a feladatok tulajdonképpen szeretkezési pozíciók, csak hát az a fránya homokóra miatt nem szabad a fejét senkinek idő előtt elveszítenie. Minden feladatra csak a kártyán megadott homokórányi idő áll rendelkezésre.

A nyertes kiváltsága pedig hogy eldöntheti, miként szeretné az orgazmust átélni és lehűteni a felkorbácsolt vágyakat. Persze, a vesztes is megkapja a jutalmát, de aki először haladt át a célon, az irányít.

Jó játékot!