Posted on

Hátsó Gondolatok társasjáték, avagy curry a sütőtökkrémlevesbe

Hátsó Gondolatok Társasjáték

A cím elolvasása után vélhetően sokan felvonták a szemüket. Ugyan mi köze is lehet egy (akármilyen) társasjátéknak ahhoz, hogy milyen fűszer kerül a levesbe?

Igen, valóban, ehhez nem árt némi magyarázatot fűznünk. Mindenekelőtt azt azért leszögeznénk: nem kifejezetten a gourmand-ságunkról vagyunk híresek. Maradjon ki-ki a kaptafánál, így mi is maradunk az izgalmas felnőtt társasoknál. 🙂

Hátsó Gondolatok társasjáték…

A cím alapötlete onnan indult, hogy van nekünk ez a Hátsó Gondolatok társasjátékunk. A játék lényege röviden az, hogy “rossz az, ki rosszra gondol” – ahogyan a bölcs néphit is tartja. Azaz mint minden nyelvben, a magyarban is vannak olyan többértelmű kifejezések, melyek első hangzásra kissé pajzánnak tűnnek – már akinek. Ugyanis az is előfordulhat, hogy valójában az, aki ezt használta, valami nagyon is ártalmatlan dologra gondolt tulajdonképpen. A társas további részleteibe most nem mennénk bele, azokat meg lehet tudni a leírásból.

De még mindig nem tudjuk, mi köze egy felnőtteknek szóló társasjátéknak a currys sütőtökkrémleveshez? Türelem, nemsokára az is kiderül. 🙂

Folytatva a gondolatmenetet, azon elmélkedtünk, hogy ez a remek kis játék mennyire jól feldobhatja egy páros életét. Legyen szó akár egy hosszú, stabil kapcsolatról, ahol már párunk legtitkosabb gondolatait, rezzenését is ismerjük. Vagy akár egy most bimbózó-bontakozó, egymás felfedezésébe egyre jobban elmerülő, még randizgató fázisban levő szerelemről. Ebben a társasban pont az a jó, hogy az erotika világát éppen csak súrolja. Persze finoman sejtetni engedi, de nincsen benne az a harsány, direkt szexualitás, mint mondjuk egy Hancúr Párbajban. Ez nyilván rendkívül hasznos egymás megismerésében, a másik buja vágyainak valóra váltásában, egyszóval remek módja az egymáshoz még közelebb kerülésnek.

A Hátsó Gondolatok azonban egy picit más. Picit kevesebb, de ezáltal éppenhogy talán több is lehet. Szellemes, de amolyan egymásra kacsintós módon. Nem lép át egy bizonyos határt, de azért feszegeti azt. A humor, mint tudjuk, kicsit eltávolít minket annak tárgyától, kicsit objektívebb képet fest róla. Az intim témáknál azonban elsősorban a feszültséget, gátlást oldja két ember között. Arra jó, hogy picit megfűszerezze egy férfi és egy nő együttlétét, kis egzotikus ízt adva neki. És ez az íz tudja igazán az élet/étel sava-borsát adni. Egy olyan, pikáns, önmagában is érdekes íz, amiről első látásra nem is gondolnánk, hogy ilyenbe való lenne.

Hátsó Gondolatok társasjáték és a currys sütőtökkrémleves

…Mint például egy csipetnyi currypor a sütőtökkrémlevesbe. Próbáltad már? Ha nem, akkor itt a remek alkalom!

…Akárcsak a Hátsó Gondolatok társasjáték. Most vasárnap délután, a pároddal? Kiváló, könnyed és tartalmas közös program lenne! Ne habozzatok, ragadjátok meg a lehetőséget egy kis vicces felnőtt társasozásra! (Esetleg némi currys sütőtökkrémleves társaságában…)