Posted on

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek

Hancúr Párbaj

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek – a hiány

Este van. Te már otthon, de hazaérve csak egy kihalt, csendes lakás fogad. Kedvesed még úton, egy hosszú, többnapos munkaútról érkezik hozzád, épp csak hazaugrik, felfrissíti magát, hogy legjobb formáját mutassa az együttléteteken.

Te azért már készültél az estre: finom vacsora melegszik a sütőben, a vörösbor jégbe hűtve, a lakás kitakarítva.

De valami valahogy hiányzik.

Fantáziád már forró képeket vetít eléd: ágyban vagytok, és egymást simogatjátok, egyre szenvedélyesebben, lélegzetetek egybemosódik, felgyorsul…

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek – a valóság

…ám az a fránya, földhözragadt gondolkodású agyad egyszer csak megtorpan. Igen ám, de hogyan fogunk eljutni idáig? Az az igazság, hogy nem olyan rég kezdtetek el randizni, és AZ még nem történt meg. A vonzódás, kölcsönös szimpátia megvan, de még nem jutottatok el odáig, hogy mélyebben megismerjétek egymás vágyait, legtitkosabb gondolatait.

Kéne valami, ami a boron kívül valahogy fel tudja oldani a gátlás feszültségét. Valami könnyeden erotikus, felnőttesen játékos, pikánsan humoros közös tevékenység, sok nevetéssel, aminek segítségével egyre közelebb kerülhettek egymáshoz – nem csak szellemileg…

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek – a megoldás

És akkor egyszer csak eszedbe jut az a csomag, amit a megismerkedésetek hírének örömére kaptál lökött barátnőidtől. Kibányászod a szekrényből: Hancúr Párbaj, 2 személyes felnőtt társasjáték – pároknak különösen ajánlott! – ez áll a doboz elején. Na, ez biztatóan hangzik!

Hancúr Párbaj

A társasjáték tartalma többek között sok kártyalap. Némelyiken csábos, telt keblű hölgyek küldenek olvadozó mosolyokat a másik fajta kártyalapon feszítő izmos testű, markáns arcú férfiú felé. “Kiköpött Marcell” – villan az agyadba a gondolat, és ez egyúttal el is dönti a kérdést. Lássuk a kártyák hátoldalát.

Csábítás Zóna:

“Tedd kedvesed mellkasára a fejed, és hallgasd egy percig a szívverését!”

Vágy Zóna:

“Masszírozd kedvesedet hason fekve!”

Hancúr Zóna:

“Élvezzétek egymást, annyira, amennyire csak lehet!”

Hát ha valami, akkor ez biztosan működni fog.” – gondolod mosolyogva, miközben ujjaddal öntudatlanul kigombolod blúzod felső gombját. És a képzeletbeli mozi végre újra bekapcsol agyadban.

2 személyes társasjáték felnőtteknek – a beteljesülés

Álltok egymással szemben, NAGYON közel. Te vággyal teli pillantással felnézel rá. Ő mosolyog, kezét a hátadon finoman elindítja lefelé, a buja, kerekded formák irányába. Ezt az igazán felnőttes játékot most csak ti ketten játsszátok, minden és mindenki más háttérbe szorul. Agyad kellemesen zsibong, ajkadon még ott a korábbi vicces feladat okozta nevetés görbülete. Ez már bizony erősen a Hancúr Zóna határait feszegeti…

A realitás már nem is állhatna távolabb tőled. És te boldogan, egyre felajzottabban átadod magadat a tudatvesztésnek és az érzéki örömöknek.