Posted on

Páros Játszma társasjáték – az intim ismerkedés kulcsa

Páros Hátszma társasjáték

Régen ugyebár ott voltak a diszkók: dübörgött a zene, mi ráztuk őrült ritmusban, csak úgy rengett alattunk a föld.. És közben persze finoman figyeltük a felhozatalt. Ott, az a jódudájú, csak csajokkal ropja, vélhetően a szingliklubjával jött – vagyis hát inkább a sleppjével. Mert hát persze a többiek a közelébe sem érnek.

Ugyanez nőben, kire kell vetnem a csábos pillantásokat? Hányan bámulják a mellemet? Van valaki, aki hajlandó egy kicsit feljebb is tekinteni? Nahát, igen. Mondjuk lehetne egy kicsit magasabb, dehát egye fene. Visszanézek, visszanéz. Szemezünk. Szemmel megbeszéljük a dolgokat, így elindul felém. Kicsit denszelünk együtt, próbáljuk túlüvölteni a zenét, majd ugyanezt folytatjuk egy ital mellett, leülős helyen, kicsit halkabb zenével.

Ez volt régen.

Páros Játszma társasjáték – ismerkedés ma

Ma viszont már virtuális platformon folyik a társkeresés. Ott aztán beírod a kulcsszavakat, és köpi neked a neked való találatokat. Melltérfogat, szereti a szexjátékokat, persze szőke!, benne van bármiben. Ha többre is kíváncsi vagy, cseten minden egyéb fontos részletet megbeszélhettek.

Férfiban 180 cm magasság alatt nem állunk szóba senkivel, és lehetőleg legyen kellőképpen kigyúrt a megfelelő helyeken. Persze az ilyenek mind erotikamániások – és akkor még finoman fogalmaztam. Node mindegy, azt írja, van jó állása meg kecója, lássuk, lehet-e vele élőben értelmesen beszélgetni.

Páros Játszma társasjáték – ismerkedés, de hogyan?

Jó, persze, mielőtt szexre kerülne sor, itt is megejtjük az italozós beülést. Halkan nyelünk egyet mindketten, persze, tudtuk mi, hogy a fotók még akkor is csalnak, ha hiperrealiszikusnak látszanak!

A szavak, témák kicsit nehezen jönnek. Viszont! VALAMI rezgés azért érződik kettőtök között, tudjátok, ezt érdemes komolyan venni. Csak hát ott van az a láthatatlan gát. Hiába vagy sokat tapasztalt felnőtt (kommunikációs szakember!), hiába tárnád ki a lelkedet a másiknak örömmel, hogy egymásra találjatok. (Hogy aztán továbblépjetek a testi egymásra találásra is.)

Páros Játszma társasjáték – ismerkedés humoros érzékiséggel

És tudod, mi az, ami segít egy kicsit oldani a hangulatot? Nem, nem feltétlenül az ital. Hanem valami olyan segédeszköz, ami külső objektivitásával, távolról hoz titeket közel – egymáshoz. Mi más lehetne ez, mint a Játék? Játékosan megismerni egymást, nincs is ennél célravezetőbb és egyúttal élvezetesebb formája. A csábítás rafinált módja, hogyan legyél izgatóan elérhetetlen, majd egyre elérhetőbb. Amikor lehetőséged van arra, hogy olyan kérdéseket tegyél fel a másiknak, amit ha magadtól tennél, csak kínos pillanatok adódnának. Így viszont, hogy nem te akarod – ez szerepel a kártyán! – bátran kiderítheted, mi a párod legtitkosabb, legbujább vágya. Közben pedig a humor minden feszélyezettséget megszüntet. Az igazi mosoly csak oldott hangulatban jön spontánul.

És így szépen, egyre gyorsuló ütemben a szenvedély a tetőfokára hág, és egyszerre ismeritek meg egymást mind testileg, mind lelkileg.

Azért, ha megvolt az esküvő, ne dobjátok ki a társasjátékot. Inkább nézzétek meg, mit derít ki a játék másik oldala a többi befutott, párt talált haverékről.

Társasjáték ajánló felnőtteknek