Posted on

Társasjáték 18 év felett – a csúcson túl

Hancúr Párbaj Felnőtt Társasjáték Hangulat kép hancúr zóna

Ha minden igaz, kis hazánkban abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az átlagnál szélesebb ismeretekkel rendelkezünk a szex témájában. Másképpen fogalmazva relatíve felvilágosultan állunk hozzá a szexualitáshoz.

Ám miért lehet mégis, hogy emellett egyre többen vesszük igénybe pszichológus segítségét, járunk párterápiára, hogy kicsit rendbe hozzuk ellaposodott kapcsolatunkat?

Talán pont ezért. Vagyis, hogy úgy gondoljuk, már mindent tudunk. Ismerjük a lényeges pózokat, azt, hogy hogyan szerezzünk örömet a párunknak, hogyan jussunk el közösen a csúcsra. És aki azt hiszi, már nem lehet igazán újat mondani neki, az bizony nem fogja keresni a további élményeket.

Társasjáték 18 év felett: a kulcsszó a játék

Ezzel szemben, ha valaki játékos természetű, az azt jelenti, hogy kifejezetten keresi az újat, a változatosságot, az új élményeket. Márpedig az erotika is akkor lesz igazán élvezetes, ha mindig van benne egy kis váratlanság, izgalom. Tudjátok: az a kis plusz, az ételnek az a bizonyos sava-borsa, az adja az igazi élvezetet. 😉

Egy biztos: amíg nem szűnsz meg keresni, addig nem kell attól tartanod, hogy utolér az egyhangúság.

Hancúr párbaj társasjáték
Társasjáték ajánló felnőtteknek

Társasjáték 18 év felett: átadni az irányítást

Persze lehet, hogy némelyek másképpen látják ezt a kérdést. Sokan vannak például, akik kifejezetten inkább az állandóságot kedvelik. A megszokott rutint, ami nem okoz váratlan kellemetlen meglepetést – ám éppen emiatt kellemeset sem. Ha valami kiszámítható, akkor arra fel lehet készülni, sőt gondolkozni sem kell hozzá.

Vannak, akiknek kifejezetten ez teszi könnyebbé az életet: mindig tudják, mi történhet, ergo nem fenyegethet semmi veszély. Ők azok, akik azt szeretik, ha megvannak az egyértelmű szabályok, amihez alkalmazkodni lehet. De legalábbis nem ők diktálják azokat. Van, aki azt szereti, ha mások irányítják őt.

Társasjáték 18 év felett – játékosság és szabálykövetés meglepő összhangja

Mi van akkor, ha összekerül egy játékos, változatosságot kedvelő és az ellentéte, a megszokottat, nyugalmasat, kiszámíthatót kereső felnőtt? Ez bizony okozhat problémákat az erotikus együttléteik során is.

A jó hír, hogy erre is létezik megoldás, anélkül, hogy rögtön rohanni kellene ahhoz a szexuálterapeutához.

Itt van például rögtön a kifejezetten felnőttek számára készült társasjátékok világa. Ez úgy segíti szexuális játékaitokat, hogy mindkét személyiségtípus megtalálhatja benne az élvezetet. A játékos élvezi a nem véresen komoly feladatok nem véresen komoly elvégzését. A szabálykövetőnek pedig ott vannak a feketén-fehéren felállított játékszabályok, amik ezáltal kettős élvezetet adnak. Egyrészt a nemgondolkodás örömét, a kézen fogva vezetést, másrészt a végén a valódi, fizikai élvezetet.

A játékos meg talán ennél is többet élvez: a játék örömét, a beteljesülés örömét. De ő talán azt is tudja: az élvezet a csúcson túl is tud folytatódni.

Hancúr Párbaj