Posted on

Társasjáték estek, avagy játékestek a társunkkal

Hancúr párbaj társasjáték

A klasszikus társasjáték egy olyan játék, ahol legtöbbször van legalább egy táblás pálya, bábok, amivel lépegetünk rajta, és egy dobókocka.

Talán ez lehetne a legillőbb meghatározás a szűk értelemben vett társasjátékra. De tágabb értelemben is lehet használni. Akkor azt lehet mondani, hogy a társasjáték az, amikor két vagy több ember egymással valamilyen játékot űz valamilyen napszakban.

Ez a két vagy több ember gyakran gyerek, de gyakran felnőtt is. Ez a két vagy több ember sokszor lehet inkább csak két ember. Ez a két ember, mondhatjuk – stílusosan –, lehet egymás társa is.

Ez a játék, amit egymással űznek, gyakran lehet stratégiai, szerencsén alapuló, vagy akár szerepjáték is. De lehet akár valami felnőttesebb, szexisebb játék is.

És végül pedig a napszak valóban lehet a nap bármely szaka – de sokszor erre a legmegfelelőbb napszak az este.

Buliszervíz
Páros Játszma

Társasjátékestek – játékos szórakozás pároknak

Két felnőtt, egymással párkapcsolatban élő ember számára talán az egyik legizgalmasabb szórakozás lehet a társasjátékest. Ilyenkor elcsöndesedik a világ, és nem zavarnak bennünket a külső ingerek. Ilyenkor lehet igazán megteremteni az igazán bensőséges, intim együttlét feltételeit. Sötétben feloldódnak a gátlások, elmúlnak a félelmek. Így hát ilyenkor nem akadályoz bennünket semmi abban, hogy előtörjenek belőlünk titkos erotikus vágyaink. Vagyis kiváló lehetőség adódik arra, hogy ezeket a titkos erotikus vágyainkat meg is valósítsuk.

Két felnőtt, egy férfi és egy nő, kettesben, játszik egymással, az este jótékony homályában. Felfedezik – vagy újra felfedezik – egymás testét, és a gyönyöröket, amelyeket egymásnak adhatnak. Lehet-e ennél vérpezsdítőbb esti szórakozás?

Hancúr Párbaj
Hátsó Gondolatok Társasjáték

Társasjátékestek – párterápia pároknak

De a társasjátékestek akár a pusztán kellemes kikapcsolódásnál is többet is nyújthatnak. Egy kapcsolatban, főleg, ha még nagyon kezdeti, vagy éppen ellenkezőleg, már hosszú ideje tart, előfordulhatnak átmeneti döccenők, mélypontok is. Ilyenkor érdemes lehet megállni kicsit, átgondolni, mi lehet a gond, és átértékelni eddigi közös együttléteinket.

Egy megszokottól eltérő, közös, egymásra koncentráló intim program – mint például egy társasjátékest – csodákra lehet képes. Színt vihet a már megszokott, rutinos, lefekvés előtti erotikus játékba. Még az is kiderülhet, hogy párunknak létezik olyan oldala, amelyet eddig még nem ismertünk. Sőt, az is kiderülhet, hogy ez az oldala tőlünk sem áll éppenséggel túl távol.

És ehhez nem szükséges párterápiára járni. Nem kell más hozzá, mint egy új, izgalmas felnőtt társasjáték, amellyel igazán különlegessé varázsolhatjuk az estet.

Használjuk hát, és használjuk ki eme páratlanul rafinált, és egyben rendkívül egyszerű eszközt kettesben töltött együttléteink felvirágoztatására.