Friss pároknak egymás érzéki megismerését segíti

Gazdagodjatok új ötletekkel és kihívásokkal

Aktusotok késleltetve teljesedik be a nagyobb élvezet elérése kedvéért

Vélemények a Hancúr párbaj társasról:

István (42)

A feleségemtől kaptam születésnapomra, szerintem inkább a saját örömére választotta pont a Hancúr párbajt. Vonakodva adtam rá a fejem, de végül kipróbáltuk, fordulatot jelentett a 17 éves házasságunkban, azóta sem került a szekrény mélyére.

Kinga (24)

Néhány hónapja voltunk együtt, féléves fordulónkon próbáltuk ki egy üveg bor társaságában, új élmény volt így együtt lenni, izgalmas volt, próbára tette türelmünket, de büszke vagyok, mert kitartottunk a játék végéig.

Kriszta (36)

Sokszor elveszítettük a folyamatot, nem tudtuk, ki mikor jön, és a homokórát sem tudtuk figyelni rendesen... ez azért nem volt nagy probléma.

Dávid (28)

Mindig én vesztettem, még gyakorolni kell. :)

Judit (35)

Nagyon élveztem a játékot, a férjem lepett meg vele, mondván, hogy ezzel az ajándékkal mindketten jól járunk. Igaza lett!

Kristóf (29)

Még soha nem próbáltam ilyen társasjátékot, és bevallom, voltak fenntartásaim. Abszolút pozitívan csalódtam, igazi érzéki, izgalmas élményben volt részünk!

Norbi (24)

Már több erotikus társasjátékot is játszottam, de ilyen kellemesen kínzót még nem... Mindenkinek ajánlom!

Lilla (21)

Azt hittem eleinte, hogy nem tudom majd komolyan venni a játékot, de mire a fontosabb zónákhoz értünk, azért sikerült ráhangolódnom. :)

Niki (29)

Nekem tetszett, biztos sokszor játszunk majd még ezzel a társassal! :)

Vivi (23)

Most próbáltam először ilyen játékot, de eléggé bejött!

Betti (36)

Mindig is ki akartam próbálni egy ilyen játékot, de azt nem sejtettem, hogy ekkora élmény lesz!

Áron (27)

Akkor hallottam először erről a társasról, mikor a barátnőm meglepett vele az évfordulónkon. Mindkettőnk örömére szolgált!

Gréti (23)

Nagyon tetszett a társas, jól vannak felépítve a zónák, így könnyű ráhangolódni a játékra.

Benedek (26)

Izgalmas, jó játék, bár a végére már alig bírtam magammal! :)

Attila (39)

Nem vagyok egy nagy társasjáték rajongó, de az biztos, hogy ennek megvan a maga varázsa! :)

Kamilla (27)

Ha egy buja estére vágyunk a párommal, mindig előkerül a játék. Segít ellazulni és könnyen hangulatba hoz mindkettőnket.

Szonja (23)

Nem rég kaptam a barátomtól ajándékba a társast, és be kell vallanom, rögtön megtetszett!

Márti (28)

Mikor megvettem a játékot, még nem voltam biztos abban, hogy mire is számíthatok majd, de amikor először játszottunk a párommal, egyből elnyerte a tetszésünket!

Hedvig (39)

Izgatóbb, mint a Szürke ötven árnyalata. Egy pohár vörösborral klassz estét kerekítettünk. 

Gábor (41)

Nem erre számítottam szülinapomra, de a változatosság gyönyörködtet. És most tényleg. 

Laci (22)

Még testileg ismerkedő fázisban voltunk, amikor Judittal megvettük a Hancúr párbajt, érdekes volt így is felfedezni egymást.

Hancúr párbaj erotikus társasjáték leírása

A játékmezőkön haladva egyre forróbb és izgalmasabb erotikus feladatokat kell teljesítenie a játékos párnak, hogy minél nagyobb örömöt és élvezetet szerezzenek egymásnak és maguknak. A játék könnyebb bemelegítő feladatokkal kezdődik, később egyre erotikusabb és izgalmasabb részek következnek, melyek a szexuális aktusban teljesednek ki. A szabályokat követve garantált az egyre fokozódó vágy, de vigyázat, az orgazmust a játék végéig egyik fél sem érheti el. Aki mégis idő előtt érne a csúcsra, annak partnere összes szexuális kívánságát teljesítenie kell. Ajánljuk friss pároknak, hogy egymást könnyebben felfedezhessék, és már összeszokott pároknak is, hogy feldobják a mindennapjaikat.

Csábítás Zóna

A játék első harmadában bemelegítő feladatokkal kezdhettek, itt még maradjon rajtatok a ruha, kezdjetek egymásra hangolódni. Induljatok el a mezőkön bábuitokkal, teljesítsétek a feladatokat, ismerkedjetek, ne kapkodjátok el az előjátékot!

Vágy Zóna

Vetkőztessétek egymást fehérneműre! Maradjon a textil, ezzel is fokozzátok az izgalmakat! Feszítsétek tovább egymás idegeit a végletekig, de vigyázat, a csúcsra egyikőtök se jusson el!

Hancúr Zónája

Itt már igazán átadhatjátok magatokat egymásnak és az élvezeteknek, mégis időben fogjátok vissza magatokat! Ne feledkezzetek meg a homokóráról, továbbra is dobjatok és kizárólag a kártyáknak megfelelően haladjatok a cél felé! Éppen ez adja meg az együttlét különlegességét, hogy egyensúlyoznotok kell az élvezet és a tudatosság határán.

Kevésbé intim felnőtt társasjátékot keresel?

Kevésbé intim felnőtt társasjátékot keresel?

Nézz szét társweboldalunkon (www.felnottarsasok.hu), ahol további, nem ennyire intim, de kiváló szórakozást nyújtó felnőtt társasjátékot találsz. Csak szedj össze néhány jóbarátot, üljetek egy asztal köré és játsszatok, mint amikor gyerekek voltatok, csak most felnőtt témákkal.

Orvosilag igazolt: Létezik a sírig tartó szerelem

Orvosilag igazolt: Létezik a sírig tartó szerelem

Széleskörűen elterjedt nézet szerint a párkapcsolatokat és izzón tartó endorfin hormon 3 évig tudja fenntartani a szerelmet. Ezután jön az ellaposodás, az egymásra való ráunás. Valahogy mindenki megtalálja ebben a helyzetben is a boldogulást, vagy több házassággal, vagy beletörődéssel, vagy titkos szeretővel vagy egy új hobbival.