Bohéma Games

A Hancúr Párbaj felnőtt társasjáték mögött a Bohéma Games csapata áll.  Ez a csapat nagyon szeret szórakoztatni, sokat nevetünk. Van közöttünk író, videó vágó, közgazdász, zenész, pedagógus, grafikus. Ügyfeleinket nagy megértéssel, diszkrécióval kezeljük.

Magyar partnereinkkel szoros együttműködésre törekszünk, az ízléses, kellemes dizájn és grafikai megoldások mellett tette le a voksát a csapat, így viszonteladóink között tudhatunk könyváruházakat, játékboltokat, hipermarketeket is a társasjáték boltok mellett.

A csapat szívesen vesz részt nemzetközi kiállításokon, az Essenben minden évben megrendezésre kerülő Társasjáték Ünnepen játékmesterként szórakoztatjuk a nemzetközi közösséget német/angol nyelvű játékainkkal. Szintén Németországban, Nürnbergben a játék kiállításon is évek óta kiállítunk, sok nemzetközi partnerrel itt ismerkedtünk meg.

Nemzetközi partnereink nagyon elégedettek hatékonyságunkkal, rugalmasságunkkal.

Célunk, hogy a magyar piacon a felnőtt társasjátékok kategória megvesse a lábát, szórakoztató, oktató, minőségi társasjátékaink révén.

Bohéma Games Kft.

A hancurparbaj.hu webáruház üzemeltetője a Bohéma-Games Kft.

Bohéma Games vélemények

Nézd meg mit mondanak rólunk korábbi vásárlóink!

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és American Express) vagy előre feltöltött Barion-egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban vagy családjának, barátainak.

A weboldal megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott.