Szórakoztató Felnőtt Társasjátékok

Felnőtt társasjátékok mindenkinek! Szeretnél egyszerűen csak nagyokat kacagni a barátokkal, miközben egy érdekes, izgalmas társassal játszotok? Vidám vagy vérpezsdítő felnőtt társasjátékra gondoltál? Magadra ismersz? Akkor a lehető legmegfelelőbb helyen jársz, ha a legjobb felnőtt társasjátékokat keresed. Poénos és lebilincselő társasjátékaink akkor is garantáltan kikapcsolnak, ha a kedveseddel kettesben, de akkor is ha együtt más, baráti párokkal szeretnétek felvenni a versenyt és megtudni, melyikőtöké a legösszeszokottabb duó. Amennyiben jópofa, szellemes, fergeteges társasra vágytok, a bulizó társaság egész biztosan nem fog csalódni. Igényes és humoros társasaink akkor is garantáltan kikapcsolnak. 

Felnőtt társasjáték kínálatunk:

Legjobb felnőtt társasjátékok a Bohema Games-től. Kövess minket a közösségi médiában is ide kattintva. Több felnőtt társasjátékot is találsz kínálatunkban. A Páros Játszma 2in1 játék: játszhatod kétszemélyes játékként a pároddal, vagy a játéktáblát megfordítva egy baráti párral együtt. A Buliszerviz egy igazi party játék, amivel beindíthatod a házibulit vagy baráti összejövetelt. A Hátsó Gondolatokat akkor vedd elő, mikor már kicsit oldottabb hangulatban van a társaság! A legkomolyabb felnőtt társasunk a Túlélők Viadala – nincs köze a filmhez, sőt, a játék volt hamarabb! – ami egy igazi surviver játék. Nézd meg a többi felnőtt társasunkat is!

Magyar fejlesztésű szórakoztató felnőtt társasjátékok

Mi itt a Bohema Games-nél arra tettünk fel minden, hogy olyan felnőtt társasjátékokat készítsünk, amikkel igényesen szórakozhatsz. Nem kell társasjáték geek-nek lenned ahhoz, hogy néhány órányi felhőtlen szórakozásban legyen részed.

Felnőtt társasainkat úgy dolgoztuk ki, hogy a játékszabályok egyszerű, a játékmenet pedig gördülékeny legyen amellett, hogy rendkívül szórakoztató is egyben. Ezért nálunk a fókusz a feladványokon, a vicces megfogalmazáson és a szemet gyönyörködtető grafikán van.

Kínálatunkban megtalálod:

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és American Express) vagy előre feltöltött Barion-egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban vagy családjának, barátainak.

A weboldal megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott.