Felnőtt társasok

Több felnőtt társasjátékot is találsz kínálatunkban. A Páros Játszma 2in1 van játék: játszhatod kétszemélyes játékként a pároddal, vagy a játéktáblát megfordítva egy baráti párral együtt. A Buliszerviz egy igazi party játék, amivel beindíthatod a házibulit vagy baráti összejövetelt. A Hátsó Gondolatokat akkor vedd elő, mikor már kicsit oldottabb hangulatban van a társaság! A legkomolyabb felnőtt társasunk a Túlélők Viadala – nincs köze a filmhez, sőt, a játék volt hamarabb! – ami egy igazi surviver játék. Nézd meg a többi felnőtt társasunkat is!

Magyar fejlesztésű felnőtt társasok

Mi itt a Bohema Games-nél arra tettünk fel minden, hogy olyan felnőtt társasjátékokat készítsünk, amikkel igényesen szórakozhatsz. Nem kell társasjáték geek-nek lenned ahhoz, hogy néhány órányi felhőtlen szórakozásban legyen részed.

Felnőtt társasainkat úgy dolgoztuk ki, hogy a játékszabályok egyszerű, a játékmenet pedig gördülékeny legyen amellett, hogy rendkívül szórakoztató is egyben. Ezért nálunk a fókusz a feladványokon, a vicces megfogalmazáson és a szemet gyönyörködtető grafikán van.

Kínálatunkban megtalálod:

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és American Express) vagy előre feltöltött Barion-egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban vagy családjának, barátainak.

A weboldal megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott.