Felnőtt Társasok

Hátsó Gondolatok Társasjáték

Hátsó Gondolatok társasjáték

A Hátsó gondolatok társasjáték könnyed, de pikáns szórakozást tartogat. A gyakran szemérmetlennek hangzó téma oldja a hangulatot és a feszültséget, még izgalmasabbá teszi a játékot az, hogy valójában nem is „arról” beszélünk. Rossz az, aki rosszra gondol.

Páros Játszma

Páros Játszma társasjáték

Egy vidám párismereti vetélkedő több párnak. Még az is kiderülhet, hogy a barátok jobban ismerik a párt, mint ők egymást. Két társas egy dobozban. Az egy párnak szóló változatban pedig előjöhetnek szunnyadó vágyak, álmok, vagy akár bosszantó apróságok is. Ismerkedj okosan!

Társasjáték fajták - Buliszervíz

Buliszerviz társasjáték

Indítsd be a partit, teremtsd meg a hajnalig tartó mulatozást, essen szét a ház! Dobjatok, lépjetek a söröskupakokkal, húzzatok hangulat, vagy bevállalós kártyákat, és hajtsátok végre a feladatokat, hogy összegyűljön a győzelemhez szükséges 21 Buli Dollár! Buliszerviz társasjáték a házibulik elengedhetetlen kelléke.

Túlélők Viadala

Túlélők Viadala társasjáték

Mit súg az ösztönöd? A Túlélők Viadala egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.