Posted on

Társasjáték ajánló felnőtteknek

Társasjáték ajánló felnőtteknek

Társasjáték ajánló felnőtteknek

Mit kezdhet egymással két felnőtt, ha együtt kell elütniük az időt?

Mondjuk egy férfi és egy nő? Mondjuk, akik már kinőttek az iruló-piruló, szégyenlős korszakukból, abból az időszakból, amikor a fantáziájuk azt sugallta: bármi az égvilágon megtörténhet? Mondjuk, akik számára az “erotika” szó nem pusztán szexi filmes jelenetek túlidealizált és egyáltalán nem életszerű képét idézi fel?

Mondjuk, akik már belefáradtak a hagyományos szórakozási formákba. Az esti beülésekbe a kedvenc bisztrójukba. Vagy a ‘3D dolby surround’ élményt nyújtó, legújabb mozipremierek választékába. Vagy éppen a “dákó” nem pajzánul átvitt, hanem szó szerinti jelentésében vett rendszeres használatába.

Ezennel mi most eláruljuk a titkot. Lerántjuk a leplet, kíméletlenül, arcba vágóan egyértelműen.

Ez a két felnőtt ember, tapasztalt, sokat megélt férfi és nő – például társasjátékozhat. Méghozzá a szó leghagyományosabb értelmében vett (felnőtt) társasjátékkal.

Társasjáték ajánló felnőtteknek – na de miért pont társas?!

Néhány ember bizonyára némiképpen kiábrándítónak találhatta pofonegyszerű és kevéssé szárnyaló fantáziára valló válaszunkat a feltett kérdésre. Pedig akik ennél érzékibb örömökre számítottak, azoknak eláruljuk a titkot. A felnőttek számára készült társasjátékok igenis vannak annyira vérpezsdítőek, hogy a végkimenetel elsősorban csak a résztvevők merészségén és bevállalósságán múlik.

Erotikus játék két – vagy akár több…. – felnőtt között számos formában előfordulhat. Ott vannak például a mindenféle buja érzékeket izgató szexkellékek, amik bizony kiválóan fel tudnak dobni egy egyre egyhangúbbá váló kapcsolatot.

De nem kell rögtön ilyen direkt, nagyon is egyoldalúan a tárgyra törő tevékenységre gondolni. Az erotika ugyanis éppen akkor a leghatásosabb, ha ennél finomabb eszközöket vetünk be az örömszerzés érdekében.

Társasjáték ajánló felnőtteknek

Társasjáték ajánló felnőtteknek – a képzelet világa és az út a beteljesülésig

Egy egyfajta szellemi, érzéki, csak fejben megvalósuló kaland is okozhat katarzist. Minél nagyobb az ismerete és/vagy tapasztalata valakinek, annál többféle rafinált, kifinomult képzetet képes felidézni a fantáziájában. Márpedig ez azt is jelenti, hogy annál nagyobb élvezetet is fog tudni okozni neki. Mert nem feltétlenül az a rossz, ha rosszra gondolunk

A képzelet világa mellett persze a tettek mezeje is kellőképpen kielégítő, és a vágyott beteljesülést hozhatja két felnőtt ember számára. De a felnőtt társasjátékok ebben is sokat tudnak segíteni. A visszafogottan csábító mozdulatoktól kezdve az egyre lényegre törőbb akciók vezethetnek benneteket a minden képzeletet felülmúló beteljesedésig. Mindezt tudatosan, jól felépítve, humorosan, érzékien teszik.

Egyszóval, ha minket kérdezel, mivel tudja két felnőtt a legizgalmasabban elütni az időt – nem is ajánlhatnánk jobbat a felnőtt társasjátéknál.