Posted on

Társasjáték felnőtteknek otthon – ami nemcsak testi, de lelki vetkőzést is jelent

Hancúr Párbaj Felnőtt Társasjáték Hangulat kép hancúr zóna

Társasjáték felnőtteknek otthon – ami nemcsak testi, de lelki vetkőzést is jelent

Nemrégiben összefutottam egy volt iskolatársnőmmel, akiről már évek óta nem hallottam semmit. Láthatóan elég jól megy neki, ápolt, vonzó külső, kiegyensúlyozottan elégedett viselkedés. Éppen mindkettőnknek volt egy kis ideje, úgyhogy beültünk egy közeli kávézóba egy kis kapucsínó melletti beszélgetésre.

Szó szót követett, végül rákérdeztem, mivel foglalkozik mostanság. A válasz annyira meglepett, hogy úgy kellett összeszednem magam, hogy ne látsszon meg rajtam a döbbenet. A válasz ugyanis a következő volt: szexuálterapeutaként dolgozik.

Társasjáték felnőtteknek otthon – a hiányzó intimitás

Mivel nincs az ismeretségi körömben hasonló szakmájú kolléga, elhatároztam, hogy gyorsan kihasználom ezt a lehetőséget, és kifaggatom. Mennyire van erre szükség, miért fordulnak hozzá, hogyan tud nekik segíteni?

Mint megtudtam, igen kelendőek a tanácsai. Leggyakrabban párok járnak hozzá, és nagy részüknek az a baja, hogy

  • Vagy már annyira unalomig ismerik egymást, hogy nem tudnak semmi újat mondani a másiknak. Ezáltal az örömszerzés sem a régi intenzitású már náluk.

  • Vagy éppen ellenkezőleg, félnek kellőképpen megnyílni, szégyellik erotikus vágyaikat, amik így sosem válhatnak valóra.

A cél tehát az, hogy megmutassa nekik, hogyan találhatják meg (először vagy újra) az utat egymáshoz úgy testileg, mint lelkileg.

Társasjáték felnőtteknek otthon – bevállalod-e?

De hogyan lehet ezt elérni? Ismerősöm rám nézett, mosolygott és azt mondta: nem is gondolnád, milyen egyszerű a megoldás.

A kulcs ugyanis: az erotikus társasjáték. Hiszen a játék eleve segít oldani a gátlásokat, és ha jól van megválasztva, akkor megfelelően irányít el minket a célhoz. Azaz a fokozatos testi és lelki lecsupaszodáshoz. Így érhetjük el azt, hogy párunk előtt olyan dolgokat is bevállaljunk, amit spontán nem tennénk meg soha.

Társasjáték felnőtteknek otthon – hogyan működik?

Az eleinte inkább csak pajkos kérdések, feladatok szépen lassan fordulnak át egyre érzékibbé. Csábítássá és elcsábulássá, mígnem a játék egyre inkább vágyba torkollik. Az érintésből simogatás lesz, mind intenzívebb, mind szenvedélyesebb. A kontrollált tudat fölött átveszi az uralmat az ösztön, ami elsöpör minden gátlást, és megköveteli az őszinteséget. A játékos erotika pedig átvált erotikus játékká.

Elvégre a szex sem más, mint egy játék. Méghozzá egy felnőtteknek való játék, ahol valaki legyőz és valaki behódol, de ideális esetben végül mindenki nyerhet. Ha pedig kellőképpen jól sikerül, akkor pedig a kielégülésen túl magunkról és a párunkról is megtudhatunk valami újat, izgalmasat.

És az az igazság, hogy engem meggyőzött, amit mondott. Lehet, én is kipróbálok egyet a kedvesemmel. No, nem mintha nekünk gondjaink lennének – de ki mondta, hogy csak ők játszhatnak felnőtteset?