Ügyfélszolgálat

Általános és termékekkel kapcsolatos (áruérkezés, csomagszállítás) kérdéseit a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk itt:

Bohéma Games Kft.
1112 Budapest Kékperje u. 8.
Minden hétköznap 9-17 óra között.
Telefonszám: +36(30)628-1408

E-mail: info@hancurparbaj.hu

Általános tudnivalók:

• Hancúr Párbaj társasjátékunk 18 éven felüliek részére ajánlott! Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!
• Weboldalunkon minden esetben a fizetendő (bruttó) ár látható és magyar forintban értendő. Azaz a megjelenő árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!
• Cégünk az árváltoztatás jogát fenntartja, valamint rajtunk kívülálló hibákért – legyen az nyomdai vagy technikai – felelősséget nem vállal.
• A megrendelésről minden Vásárló elektronikus formában (e-mailben) visszajelzést kap. Pontatlan, hiányos adatokkal történő megrendelést nem áll módunkban elfogadni.
• A Megrendelőlapon található egy “Megjegyzés” rubrika, aminek kitöltése nem kötelező. Itt lehetőség nyílik minden Vásárló részére, hogy közölje velünk észrevételét, kérését a megrendelt termékkel kapcsolatban.

Bárminemű kérést, észrevételt, esetleges reklamációt a fenti elérhetőségeken várunk.

Mi az a Barion?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro és American Express) vagy előre feltöltött Barion-egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban vagy családjának, barátainak.

A weboldal megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott.